Fritidsbanken

Sidan uppdaterades: 14 maj 2024

På Fritidsbanken lånar du sport- och fritidsutrustning gratis i 14 dagar. Fritidsbanken gör idrotten både mer tillgänglig och hållbar.

Fritidsbanken är som ett bibliotek fast med idrotts-och fritidsutrustning och alla prylar vi lånar ut är skänkta till oss. Alla får låna och allt är gratis! Fritidsbanken finns över hela landet. På Gotland drivs den av RF-SISU Gotland.

Utrustningen är begagnad, men oftast i väldigt fint skick. Lånetiden är 14 dagar och tanken är att man enkelt ska kunna prova på olika fritidsaktiviteter utan att det kostar något.

I förråd, garage och vindsutrymmen runt om i Sverige finns det mängder av sport- och fritidsutrustning som sällan eller aldrig används. Det kan vara skridskor som blivit urväxta, skidor som är för korta eller fotbollsskor som spelat sin sista match. Vi på Fritidsbanken tar tacksamt emot all utrustning och lånar ut den gratis till andra personer.

Fritidsbankens grundpelare är:
Alla får låna
Allt är gratis
Återanvänd utrustning

Fritidsbanken Visby

Träffpunkt Gråbo, Gråbo Torg 15
Öppettider och information hittar ni på Fritidsbankens webbsida

Du kan även lämna prylar till Idrottens Hus, Färjeleden 5, Visby

Vill du veta om vi har det du söker? Här hittar du lagersaldo på Fritidsbanken Visby:

https://www.fritidsbanken.se/lagersaldo/

Välkommen!

 

Sidan publicerades: 4 december 2022

Kontakt

Daniel Johansson

Idrottskonsulent

0720763681

Idrottsansvar: ishockey, dragkamp, bowling, funktionell fitness, rörelsesatsningen i skolan, projektledare Fritidsbanken

Kontakt

Peder Wennersten

Platsansvarig Fritidsbanken, idrottsansvar: schack

0736778650