Lyssna på
Här pågår föreningsidrott!

Du vet väl att vi på RF-SISU distrikten tillsammans har en podcast som heter ”Här pågår föreningsidrott!”? Det är en podcast med fokus på just föreningsidrott.

Sidan uppdaterades: 4 mars 2024

Vi träffar experter, förebilder, ledare och barn för att ge kunskap och inspiration till idrottsföreningar som vill utveckla sin förening så att fler barn, ungdomar och äldre vill idrotta så länge som möjligt i så bra verksamhet som möjligt!

Klicka på den här länken till Soundcloud så hittar du alla avsnitt av ”Här pågår föreningsidrott!”.

Lyssna till exempel på något av de senaste avsnitten:

  • ”Människan bakom idrottaren!”. Vår reporter åker till Farsta gård och träffar Victoria Sandell, tidigare fotbollsproffs numera sportchef för FoC Farsta FF samt assisterande tränare för svenska damlandslaget i fotboll, för att prata ledarskap och att utveckla människan bakom idrottaren.
  • ”Föreningens ABC”. I det här avsnittet gästas podden av Christer Pallin, tidigare chefsjurist på RF. Christer hjälper oss att på ett tydligt och lättsamt sätt reda ut vad som egentligen är grunderna till en väl fungerande idrottsförening. Christer är dessutom en av de personer som hjälpt oss på RF-SISU Stockholm att sammanställa ett material som heter just ”Föreningens ABC”. Materialet hittar du här.

Sidan publicerades: 4 mars 2024