En kvinna pratar inför en mindre grupp människor inne i en klubbstuga. I handen håller hon en grön penna som hon skriver med på en whiteboard-tavla.

Utbildning för tränare och föreningsledare

Sidan uppdaterades: 16 november 2022

RF-SISU Halland erbjuder tränar- och ledarutbildningar som stärker dig i din roll − oavsett idrott och oavsett om du är ny som ledare eller har lång erfarenhet.

SISU Idrottsutbildarnas utbildningar

RF-SISU Halland erbjuder SISU Idrottsutbildarnas tränar- och ledarutbildningar, som är nationella och ser likadana ut i hela landet. Utbildningarna är idrottsövergripande vilket innebär att de passar alla, oavsett idrott. Utbildningarna är helt eller delvis webbaserade och kan kombineras i flera steg. Studierna fördjupas och anpassas sedan till din förenings verksamhet och era behov genom samtalsunderlag och frågeställningar som föreningens ledare kan arbeta vidare med i lärgrupper.

Läs mer om lärgrupper

RF-SISU Hallands utbildningar

RF-SISU Halland erbjuder också en rad utbildningar inom många andra ämnen. Om du är intresserad av att höja dina kunskaper och få nya idéer kring evenemang, ledarskap, kost, träningslära eller föreningslära kan du hitta det hos oss, med mycket mera. Saknar du en utbildning i vårt utbud får du gärna höra av dig till oss. Våra utbildningar ska utgå från era behov.

Ta del av de utbildningar RF-SISU Halland har på gång

Sidan publicerades: 26 september 2022

Kontakt

Åsa Agmyr

Idrottskonsulent och kursansvarig

070 341 40 03

FÖRENINGSLEDARUTBILDNING

TRÄNARUTBILDNING