Börja resan till utveckling i föreningen

Sidan uppdaterades: 20 februari 2024

Våra idrottskonsulenter finns här för er när ni vill utvecklas. Vi lyssnar av era behov och ger förslag på hur ni kan komma vidare. RF-SISU Blekinge erbjuder personellt och ekonomiskt stöd till lärande och utvecklingsprocesser.

Ta hjälp av en idrottskonsulent från RF-SISU Blekinge

Idrottens klubbstugor och föreningslokaler är våra idrottskonsulenters hemmaplan. Varje dag, året runt möter vi föreningsledare, tränare, aktiva och föräldrar över hela länet. Våra idrottskonsulenter lyssnar in föreningens behov, hur ni vill utvecklas, vad ni vill uppnå och kan sedan vägleda och ge förslag på hur ni kan göra för att komma vidare. Mötet sker fysiskt eller digitalt, beroende på vad som passar er bäst. Besöket kostar inget.

Tillsammans med vår idrottskonsulent formar din förening en utbildningsplan, baserad på folkbildningens metoder och möjligheter. Planen anpassas efter just er förening och era medlemmar.

För att få inspiration till lärande i föreningen kan ni kolla in Inspirationskatalogen Pdf, 7 MB..

Genom att jobba fram en plan tillsammans skapas möligheter att få resurser till utveckling av er förening. Det kan handla om att vi på RF-SISU tar kostnader för lärande material, föreläsare, studiebesök med mera.

Ett samarbete mellan din förening och idrottskonsulenten kan se ut så här:

Modell över folkbildningssamverkan förening och RF-SISU distrikt

Alla idrottsföreningar har en egen idrottskonsulent

Hos oss på RF-SISU Blekinge har alla idrottsföreningar en egen idrottskonsulent att bolla utvecklingstankar och idéer med. Konsulenterna har inte bara koll på lärande utan kan även guida er kring våra ekonomiska stöd, svara på frågor om att bilda och driva en förening och mycket annat. Vårt uppdrag är att ge er kraft att utvecklas.

Kontakta våra idrottskonsulenter

Sidan publicerades: 26 september 2022