Bli idrottsambassadör

Sidan uppdaterades: 15 december 2022

Vill du vara med och bidra till en välkomnande, nyfiken och modig idrott där glädje och utveckling motiverar fler att idrotta hela livet? Vill du hjälpa oss att utveckla idrotten så att svensk idrott förblir världens bästa som alla får ta del av? Bli idrottsambassadör hos oss på RF-SISU Västra Götaland – du behövs!

Vad förväntas av dig som idrottsambassadör?
Att du står bakom idrottens värdegrund och vision. Som idrottsambassadör delar du information om RF-SISU:s utbildningar på sociala medier (facebook, instagram etc). Du sprider även information om våra utbildningar inom din förening.

Idrottens värdegrund och vision

Idrottsrörelsen har beslutat om fem prioriterade utvecklingsresor för att nå de övergripande målen i Strategi 2025. Det stora målet med utvecklingsresorna är att alla som vill ska kunna idrotta hela livet i föreningar, med fokus på glädje och utveckling.

Idrottens utvecklingsresor i Strategi2025.

Vad får du ut av ditt ambassadörskap?
Utöver att du bidrar till en rikare och mer levande idrottsrörelse får du separata inbjudningar till utvalda föreläsningar, mingelträffar och evenemang som du får gå helt kostnadsfritt. Vi ser även till att hålla dig uppdaterad kring alla våra intressanta utbildningar under året.

Tillsammans förändrar vi idrotten!

Intresseanmälan och mer info hittar du här.

Sidan publicerades: 15 december 2022