Fotbollslegenden Hedvig Lindahl delar sina resor på Mötesplats: Västerås Idrottsgala "Kanske kan jag hjälpa nästa talang"

Den 13 februari kl. 15:00 - 17:00 blir Mötesplats: Västerås Idrottsgala en plats för inspiration och insikter. En av gästerna är Hedvig Lindahl, före detta fotbollsmålvakt och tränare. Hon delar med sig av sin resa och hoppas kunna inspirera människor till att ta nya steg och nya initiativ inom idrotten.

Sidan uppdaterades: 1 februari 2024

Hedvig Lindahl, en av Sveriges fotbollsikoner, har gått från att vara en framstående målvakt till att utbilda och coacha inom fotbollen. Inför Mötesplats: Västerås Idrottsgala ser Hedvig fram emot att möta nya människor och dela med sig av sin personliga resa.

- Det ska bli kul att få dela med mig av min personliga resa mot och med elitidrotten. Jag hoppas det uppstår en positiv energi som inspirerar människor till att ta nya steg och nya initiativ i sina respektive områden, berättar hon.

Under mötesplatsen kommer Hedvig Lindahl dela med sig av både framgångar och motgångar.

- Min del av mötesplatsen kommer ge en bred bild av min egen resa, med några framgångar och några motgångar på vägen, kanske kan jag hjälpa nästa talang som vill ge sig i kast med sin vision, några tips som kan underlätta resan, säger hon.

Varför ska idrottsmänniskor delta på mötesplatsen?

- Alla som känner för att få en energi-injektion är varmt välkomna till mötesplatsen! Vi hoppas sprida ljus i en värld som vi ibland kan känna är rätt mörk och trist, avslutar hon.

Den 13 februari kl. 15:00 - 17:00 samlas vi för att diskutera och utforska elitidrottens roll i samhället. En eftermiddag som kommer att ge dig insikter och inspiration inför den storslagna galan. Deltagandet är helt kostnadsfritt och öppet även för dig som inte ska gå på galan.
Anmäl dig till mötesplatsen här!

Sidan publicerades: 1 februari 2024