Välkommen Elin!

Vi välkomnar Elin som ny idrottskonsulent hos RF-SISU Västmanland. Elin kommer främst att arbeta med Rörelsesatsningen i skolan och Idrott 65+. I mitten av augusti tillträdde hon sin nya tjänst hos RF-SISU Västmanland.

Sidan uppdaterades: 29 augusti 2023

Elin Blomqvist är 35 år och kommer ursprungligen från Avesta men är idag bosatt i Fagersta. Hon har tidigare arbetat som fysioterapeut, skidlärare och racingmekaniker.

- Jag brinner verkligen för rörelse och aktivitet och vet att det finns någon aktivitet som passar varje enskild individ. Det gäller att få chansen att prova sig fram till vad som passar just en själv, och där känns det som jag kommit helt rätt för att kunna möjliggöra detta för så många som möjligt oavsett individens förutsättningar, säger hon.

Elin har varit aktiv inom idrotter som slalom, fotboll och golf. Hon berättar att hon har många fina minnen och erfarenheter av föreningslivet som hon gärna ser att fler människor ska få uppleva.

- Idrotten har format mig som person och gett mig många fantastiska upplevelser. Det är alla minnen från idrotten som gjort att jag blivit den jag är och tagit mig in i idrottsbranschen. En av mina ambitioner är att fler människor ska få uppleva detsamma, berättar hon.

Sedan en dryg vecka tillbaka är Elin Blomqvist på plats med sina nya kollegor på Idrottens Hus i Västerås. Nu ser hon fram emot att möta alla länets idrottspersoner och bidra med sina kompetenser och erfarenheter.

- Det ska bli spännande att få vara en del av utvecklingen till att fler ska hitta gemenskap, rörelse och aktivitet genom hela livet oavsett vilka tidigare erfarenheter och förutsättningar som finns, säger Elin och fortsätter:

- Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar som rör mina ansvarsområden, jag ser fram emot att höra från dig, avslutar hon.

Kontaktuppgifter till Elin
elin.blomqvist@rfsisu.se
Tel: 010-476 48 19

Sidan publicerades: 29 augusti 2023