Välkommen tillbaka, Andreas!

Vi välkomnar Andreas som idrottskonsulent hos RF-SISU Västmanland. Andreas kommer främst att arbeta med fotboll, innebandy och sportdykning. Han kommer dessutom vara en del av teamet som jobbar med grundutbildning för föreningsledare.

Sidan uppdaterades: 15 maj 2023

Andreas Svensson var idrottskonsulent hos RF-SISU Västmanland mellan 2009 - 2021, efter två år hos Västerås IK välkomnar vi honom nu tillbaka. Andreas är 46 år och bor i Västerås med sin sambo och två barn. Han har studerat innovationsteknik, psykologi, pedagogik och är utbildad beteendevetare.

- Det känns fantastiskt att vara tillbaka hos RF-SISU Västmanland. Jag har fått ett varmt mottagande och det ska bli roligt att få arbeta för idrottsrörelsen och våra föreningar i Västmanland, säger han.

Andreas har varit aktiv inom idrottsrörelsen sedan barnsben och gillar sport och träning. På fritiden är han involverad inom idrotten som idrottsförälder och ideell ledare.

- Idrotten och människorna som jag stött på genom idrottsrörelsen har lärt mig mycket, att vara en del av föreningslivitet på olika plan har jag glädje av än idag, säger Andreas och fortsätter:

- Nu ser jag fram emot att få möta de ideellt engagerade personer som är en del av idrottsrörelsen i Västmanland som gör ett oerhört viktigt arbete. Att vi som organisation kan hjälpa dem, är för mig, värdefullt och stimulerande, berättar Andreas.

Vi hälsar Andreas varmt välkommen till vårt gäng!

Kontaktuppgifter till Andreas
andreas.svensson@rfsisu.se
Tel: 010-476 48 17

Sidan publicerades: 15 maj 2023