Anmälan är öppen: Säkra er plats till höstens inspirationshelg

Fjolårets succé är tillbaka! Den 4-5 oktober arrangeras Inspirationshelgen för idrottsledare på Hallstaberget i Sollefteå. Nu med föreläsare som curlingvärldsstjärnan, Anette Norberg och äventyraren Aron Anderson samt massor med nyttiga workshops för dig som idrottsledare.

Sidan uppdaterades: 20 juni 2024

Förra året var det premiär för vår nya mötesplats Inspirationshelgen. Då varvade vi föreläsningar och workshops under ett drygt dygn med start på fredagseftermiddagen och avslut på lördagen. Och vilket gensvar vi fick! Platserna tog slut veckor innan sista anmälningsdagen.

– När vi bestämde oss för att bjuda in hade vi en känsla att det var något som var önskat eller som det fanns ett behov av. Både att kunna mötas inom, mellan föreningar och över idrotter men också för att få en inblick i vad de kan få för stöd från oss i föreningsutvecklingen. Den feedback vi fick tillbaka var verkligen ett kvitto på att vi träffade rätt. Därför har vi valt att göra det igen, säger Elisabeth Byström, distriktidrottschef för RF-SISU Västernorrland.

Den 4-5 oktober har vi bokat näst intill hela Hotell Hallstaberget. Det blir två föreläsare och möjlighet att välja bland tolv workshops.

– Det är ett tillfälle att fylla på med inspiration och motivation för dig som är tränare eller ledare. De finns ju till för att motivera andra. Det här är i stället för dem själva, säger Elisabeth.

Vi inleder konferensen med föreläsning av världens bästa curlingspelare Anette Norberg och avslutar med en föreläsning av elitidrottaren och äventyraren Aron Anderson. De har båda fantastiska berättelser, där Anette Norberg bland mycket annat gjort det ingen annan curlingspelare gjort, tagit OS-guld två mästerskap i rad och Aron Anderson som deltagit i fyra paralympics, som första person i rullstol bestigit Kebnekaise, simmat över Ålands hav och dundrat in ett silver på Ironman VM på Hawaii.

Förra gången hade vi 180 platser och det blev lapp på luckan. Därför utökar vi platserna till 200 inför 2024, så att fler kan få chans att vara med. Precis som i fjol gäller max fyra personer per förening och evenemanget riktar sig till såväl styrelsemedlemmar som ledare. Det är ett tillfälle att antingen uppmuntra ledare till en extra boost eller se det som en möjlighet att göra något tillsammans.

Priset då?

Även i år subventionerar RF-SISU Västernorrland evenemanget kraftigt, så idrottsföreningarna behöver endast betala 500 kronor per person för hela kalaset. I det ingår såväl del i dubbelrum och mat samt workshops och två föreläsningar med två otroliga idrottare. Dessutom finns möjlighet att nyttja spa-avdelningen om man skulle vilja det. Vid bokning av enkelrum tillkommer en avgift på 500 kronor. Det är ej möjligt att boka dubbelrum för en person.

Nu öppnar vi anmälningslänken för årets inspirationshelg, det är först till kvarn!

– Vi ser fram emot Inspirationshelgen 2024, vi är så glada att vi har möjlighet att göra detta i år igen, säger Elisabeth Byström.

Se filmen från 2023:

I år har vi ett annat bokningsförfarande, via systemet Trippus. Tänk på detta när du anmäler:

  • Du har möjlighet att boka till upptill 4 personer på samma bokning. Observera att personer som ska dela dubbelrum behöver göra sin bokning i samma. Du kan boka dubbelrum eller enkelrum. Det är ej möjligt att boka dubbelrum för en person.
  • Ha personnummer, mailadress och mobilnummer redo till personerna du ska boka för.
  • Du behöver veta vilka workshops som de du anmäler vill gå på eftersom du väljer workshops direkt i anmälan.
  • De anmälda får en bekräftelse på bokning och val av workshops i sin mailkorg.
  • Några dagar innan eventet får de anmälda ett SMS med en länk till information

Anmäl er här senast 6 september. Först till kvarn!

Sidan publicerades: 20 juni 2024