Elisabeth Byström och Hans Rosengren. Foto: Li L'Estrade

En julhälsning från styrelse och kansli

RF-SISU Västernorrlands ordförande Hans Rosengren och distriktsidrottschefen Elisabeth Byström skickar en julhälsning från styrelsen och kansliet.

Sidan uppdaterades: 21 december 2022

"Julen närmar sig och 2022 går mot sitt slut, ett år som med krig i Europa och en rusande inflation innehållit många utmaningar för samhället och idrotten. Vi har levt med en pandemi som vi behöver återhämta oss ifrån och vi har också tuffa prioriteringar framför oss. Det är viktigt att idrottsrörelsen står enad och tydlig om vår betydelse för samhället och att vi jobbar för att vi inte ska bli bortprioriterade.

Vid senaste stämman så tillträdde en i det närmaste helt ny styrelse men vi hade redan innan påbörjat ett intressepolitiskt arbete som vi kommer jobba vidare med.

Vi har förstärkt organisationen med fler idrottskonsulenter för att kunna möta fler föreningar och tillsammans med dem göra ett långsiktigt arbete för att utveckla föreningsmiljön och skapa hållbara föreningar. Det känns verkligen som att vi är på rätt väg och att vi kommer göra skillnad när vi lyfter idrottens betydelse och behov i Västernorrland.

Det känns verkligen som att vi är på rätt väg och att vi kommer göra skillnad när vi lyfter idrottens betydelse och behov i Västernorrland.

En tidig julklapp och ett kvitto på vår betydelse är att vi har skrivit ett nytt avtal och fått nästan 700’ i ökade bidrag från Regionen för vårt arbete för folkhälsan i länet.

Vi från styrelsen och kansliet önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År."

Hans Rosengren, ordförande RF-SISU Västernorrland
Elisabeth Byström , distriktsidrottschef RF-SISU Västernorrland

Sidan publicerades: 21 december 2022