Schysstare på sociala medier

Sidan uppdaterades: 7 december 2022

Föreläsarna Amalia Hägglund och Hanna Ström ger två föreläsningar – en riktad till barn och en till vuxna – för att skapa en förståelse bland barn att det de gör på sociala medier har betydelse för andra människors känslor och mående, och för att ge vuxna ökad kunskap och förståelse om vad som händer på sociala medier och hur de kan hantera det.

Innehåll

Barn 9-14 år: En workshop där barnen deltar i form av diskussioner, konstateranden och övningar för att öka förståelsen om vad de gör på sociala medier och hur det påverkar andra.

Vuxna: En föreläsning som går igenom vilka sociala medier barn använder, hur de fungerar, vilka problem som finns där och vad barn kan göra där som skadar andra. Tips om hur man ska tänka kring användandet av sociala medier.

För vem: Barn och vuxna, både föräldrar och tränare
Var: Utbildningen kan genomföras både fysiskt och digitalt.
Tid: Ca 1,5 timmar

Bokning och kostnad: Om utbildningen ges via öppen bokning på webben hittar du kostnaden för kursen där. Om du önskar ett separat utbildningstillfälle för en grupp i din förening kontaktar du din förenings idrottskonsulent för bokning, kostnad och stöd.

Sidan publicerades: 2 november 2022