Lärande material

Sidan uppdaterades: 10 juni 2024

Det finns en mängd olika lärande material att välja mellan till lärgruppen. Dessa hittar ni genom oss på RF-SISU Värmland eller på SISU Förlag. Idrottsrörelsen har även en samlingssida där du kan söka bland en mängd olika lärgruppsmaterial.

Lärgruppsmaterial

Vi på RF-SISU Värmland erbjuder lärgruppsmaterial inom ett antal olika ämnen som ni kan beställa genom oss. Hör av dig till din idrottskonsulent om du vill ha förslag på lärande material som finns att arbeta med.

Du hittar även samtalsunderlag inom olika ämnen på på RF-SISU:s kunskapsportal

Idrottensfolkbildning.se

idrottensfolkbildning.se är en samlingssida där vem som helst kan lägga upp eller använda material att samtala kring i sin idrottsförening. RF-SISU Västra Götaland har skapat sidan och hoppas att hela idrottssverige ska få användning för den.

Gå till idrottensfolkbildning.se

Återstartsmaterial

Genom att analysera vilka behov ni har framåt och samtidigt dra lärdomar av de effekter som pandemin burit med sig kan ni lägga upp en bra och effektiv åtgärdsplan.

För att hjälpa er att göra analys och handlingsplan finns här material att utgå från:

Lärgruppsplan, återstart i förening Pdf, 150 kB.

Dialogduk, återstart i förening Pdf, 496 kB.

Lärgruppsplan, återstart i förbund Pdf, 496 kB.

Dialogduk, återstart i förbund Pdf, 507 kB.

SISU Förlag (tidigare SISU Idrottsböcker)

SISU Idrottsböcker har från och med 1:a februari 2022 bytt namn till SISU Förlag för att spegla omfattningen av hela sin verksamhet som idrottens förlag.

Om SISU Förlag

SISU Förlag är idrottens förlag. Sedan 1992 har vi verkat för att utveckla idrotten och förbättra hälsa och livskvalitet hos den breda allmänheten. Det har varit en spännande resa från tryckt media med klassisk bokproduktion till att vi nu lägger allt större fokus på digitala lösningar. Vi tar fram utbildningsmaterial som är tillgängliga och pedagogiska – både i tryckt, digital och blandad form. Allt för att vara med och utveckla idrottens utbildningar.

SISU Förlags webbplats

Sidan publicerades: 31 oktober 2022