Hyr en aktivitetsbox i sommar!

Tips för föreningen som ska bedriva idrottsskola i sommar. Få till roliga och lärorika pass med hjälp av våra nya aktivitetsboxar.

Sidan uppdaterades: 9 maj 2023

Sommaren närmar sig och därmed också arrangemang av sommaridrottsskolor runtom i distriktet.

Vi på RF-SISU Värmland har nu tagit fram tre hyrbara aktivitetsboxar, fyllda med material och övningar för att få till bra samtal och lärande om värdegrund och teambuildning. Allt med folkbildning som metod.

Våra boxar

En box med tillhörande häfte så att ni genom en piratsaga kan arbeta med lära känna- övningar, värdegrund och teambuilding. Ni rapporterar med fördel varje grupp som ett kulturarrangemang.

En box med tillhörande häfte så att ni kan genomföra lärande och reflekterande samtal om kost, träning, regler och hur du är en bra kompis. Ni rapporterar med fördel varje grupp som en lärgrupp.

En box med material med tillhörande häfte så att ni kan genomföra lära känna- övningar, samarbetsövningar och lekfull träning i form av roliga stafetter. Ni rapporterar med fördel varje grupp som en lärgrupp.

Boka er box redan i dag

Boxarna bokas genom er idrottskonsulent på RF-SISU Värmland som också stöttar er med att rapportera folkbildning i samband med sommaridrottsskolan, för att finansiera lånet av boxen.

Kontakta er idrottskonsulent
Ladda ned säljblad med info om boxar Pdf, 488 kB.

Kostnad
250 kr, per vecka och box

Sidan publicerades: 8 maj 2023