Föreläsning: Att förebygga och behandla idrottsskador

Är du mellan 16 och 25 år och gör en elitsatsning inom din idrott? Då är du välkommen på en kostnadsfri föreläsning om idrottsskador. Under föreläsningen får du både en teoretisk genomgång och möjlighet att praktiskt öva på att behandla akuta skador.

Sidan uppdaterades: 16 januari 2023

Skador är tyvärr vanligt förekommande inom idrotten och kan i värsta fall leda till att man behöver avsluta sin idrottskarriär. Därför
är det viktigt att ha rätt kunskaper och verktyg för att både kunna förebygga och behandla idrottsskador.

Anmälan

Välkommen till en kostnadsfri föreläsning om idrottsskador. Under föreläsningen får du både en teoretisk genomgång och möjlighet att praktiskt öva på att behandla akuta skador. Vi bjuder på fika.

Dag och tid: 15 februari kl. 18:00-20:00

Plats: Arenahotellet, Uppsala

Läs mer och anmäl dig här

Föreläsare

Föreläsare är Ashkan Kiani. Han är landslagsläkare i fotboll sedan 16 år tillbaka, medicinskt ansvarig läkare på Celsiusskolan i
Uppsala och för ett antal lokala elitföreningar inom olika idrotter samt grundare till ett förebyggande program mot knäskador.

Nätverket Plats för utveckling

Föreläsningen är en del av utbildningsnätverket Plats för utveckling, som riktar sig till dig som är mellan 16 25 år. Syftet med nätverket är att erbjuda en omfattande idrottsutbildning för dig som är idrottsaktiv med ambitioner att nå långt inom din idrott. Även du som är tränare för denna målgrupp är välkommen att ansluta dig till nätverket.

Sidan publicerades: 16 januari 2023