Tränarforum

Sidan uppdaterades: 8 mars 2023

Är du tränare inom föreningsidrotten i Stockholmsdistriktet och tränar aktiva från tolv år och uppåt? Vill du lyssna till de senaste rönen inom idrottsträning och utveckla dig själv som tränare? Vill du lära mer om vad som är bäst att träna i olika åldrar för en hållbar prestationsutveckling? Då är Tränarforum Stockholm en mötesplats för dig.

Genom Tränarforum Stockholm antar vi på RF-SISU Stockholm utmaningen att stärka ledarskapet inom idrotten, en central del av idrottens Strategi 2025. Du som tränare, har en viktig och avgörande roll för att idrottsrörelsen ska få så många som möjligt att fortsätta idrotta så länge som möjligt. Därför vill vi skapa bästa tänkbara förutsättningarna för att du ska kunna stärka och utveckla ditt tränarskap tillsammans med oss.

Vi anordnar löpande frukostseminarier, föreläsningar och workshops med kompetenta föreläsare inom aktuella ämnesområden. Vi skapar erfarenhetsutbyten mellan våra föreläsare och deltagare – oavsett vilken idrott du är aktiv inom. Tillsammans inleder vi intressanta och viktiga samtal för att skapa ett hållbart ledarskap och hållbara idrottare.

Tränarforum Stockholm är en kvalitetsstämpel för dig som vill uppdatera dig med det senaste. Tillsammans gör vi den svenska idrottsrörelsen till världens bästa!

Information om aktuella Tränarforum hittar du i vår Utbildningskalender.

Sidan publicerades: 1 december 2022