Stort grattis till ditt Förtjänsttecken Thomas!

I samband med förra veckans Distriktsstämman tilldelades Thomas Claesson, Stockholm Baseboll och Softboll Klubb, RF-SISU Stockholms Förtjänsttecken i guld som uppskattning för alla sina år inom idrottsrörelsen. Stort grattis Thomas!

Sidan uppdaterades: 27 mars 2024

Styrelsens motivering:

”Thomas har en gedigen bakgrund som idrottsledare i styrelse och utskottsarbete inom Basebollen i både stockholmsdistriktet och på förbundsnivå. Han har även en bakgrund som styrelseledamot i SISU-Idrottsutbildarna Stockholm där han till en början var adjungerat via det dåvarande ungdomsrådet. Thomas har en mycket unik och bred kunskap om idrottsrörelsen organisation, struktur och administration och med ett enastående engagemang är en fantastisk ledargestalt.

Vid Distriktsstämman 2024 tilldelades Thomas Claesson, Stockholm Baseboll och Softboll Klubb, RF-SISU Stockholms Förtjänsttecken i guld.

RF-SISU Stockholms Förtjänsttecken i guld

Förtjänsttecken i guld kan tilldelas en person som genomfört ett förtjänstfullt ideellt arbete på styrelse och/eller kommitténivå eller motsvarande i förbundsorganisation under minst 20 år eller i förening under minst 25 år.

Finns det någon eldsjäl, som är organisationsledare alternativt verksam i styrelse- eller kommittéarbete, i er idrottsförening eller i ert förbund som förtjänar att hyllas?

Här finns information om regler, vem som kan nominera och hur ni ska gå till väga.

Sidan publicerades: 27 mars 2024