Botkyrka Wintergames

Under förra veckan pågick Botkyrka Wintergames, en sportlovsaktivitet som vi på RF-SISU Stockholm årligen arrangerar i samverkan med Botkyrka kommun och lokala idrottsföreningar. I år firade aktiviteten 10 år!

Sidan uppdaterades: 9 mars 2023

Tusentals sportlovslediga barn och unga tar chansen att prova på olika idrotter på Botkyrka Wintergames varje år. I år var den siffran cirka 2 000 barn per dag och de hade möjlighet att testa exempelvis cricket, fäktning, hockey, parkour, dans, fotboll, basket, judo, skate, basket, friidrott, taekwondo, thaiboxning, bordtennis, boxning, e-sport, innebandy, konståkning och handboll.

Måndag och tisdag fanns vi på plats vid Idrottshuset och Ishuset i Tumba, onsdag och torsdag var det Botkyrkahallen och Fotbollshallen i Hallunda som gällde.

– Botkyrka Wintergames ger energi på så många olika sätt. Ett stort tack till alla föreningar som gör detta möjligt och till alla fantastiska barn som kommer och provar på idrotter, träffar kompisar och har kul med oss, säger Chrishan Fernando idrottskonsulent på RF-SISU Stockholm.

SKRIBENT: Pia Wesik

Sidan publicerades: 9 mars 2023