Lunchsamtal - Nyfiken på de 5 utvecklingsresorna

En serie "Nyfiken på" med olika ämnen där vi skrapar på ytan och för ett enklare samtal för att väcka större intresse kring olika frågor.

Sidan uppdaterades: 20 december 2022

I ”nyfiken på de 5 utvecklingsresorna” har vi ett öppet samtal om de utvecklingsresorna som ska ge oss hjälpen att nå idrottens Strategi 2025.

Vi samtalar idag med Victoria Escobar som har flera förtroendeuppdrag inom idrotten om vikten av utvecklingsresorna för att nå de uppsatta målen i Strategi 2025. Hur långt har vi kommit inom de olika idrotterna och vilka utmaningar och möjligheter har vi om vi använder oss av de verktyg vi har. Vilken utvecklingsresa har vi mest nytta av framåt och vilken är mest akut att jobba mer med? Det här är några av frågorna vi kommer att ladda lunchsamtalet med.

Tips till dagens lunchsamtal: Koppla upp dig och titta tillsammans med kollegor på jobbet så har ni samtalsämnet klart till eftermiddagsfikat eller ta med dig samtalet ut i hörlurarna på lunchpromenaden.


Målgrupp
Alla inom idrottsrörelsen

Kostnad
Utbildningen är kostnadsfri

Övrigt
All kommunikation sker via mail så var noga med att skriva in din mailadress korrekt. Kom ihåg att kontrollera skräpposten om du inte fått bekräftelse eller kallelse.
Ange den mail som du tänker använda vid inloggningen i din anmälan för smidig anslutning till Teams.

Välkommen med din anmälan!

Plats:

Digitalt

Datum:

måndag 3 april 2023

Starttid:

Kl. 12.00

Sluttid:

Kl. 13.00

Sidan publicerades: 20 december 2022

Kontakt

Catharina Conrad

Utbildning

08-627 40 60