Följ oss

Sidan uppdaterades: 27 februari 2023

Vi på RF-SISU Sörmand gillar sociala medier och finns på både Facebook och Instagram. Vi vill att våra digitala kanaler ska vara öppna platser där du förutom att få aktuell och intressant information om våra utbildningar och vad som händer hos oss, samt goda exempel från idrottsrörelsen, också känner dig fri att vara delaktig och tycka till. Förutom att vara aktiv på sociala medier skickar vi också ut ett nyhetsbrev tio gånger per år.

Facebook

Här delar vi upplevelser från spännande och intressanta projekt och aktiviteter runt om i Idrottssörmland. Vi bygger nätverk, delar kunskap, nyheter och aktiviteter.

Följ oss på Facebook

Våra facebookgrupper - för dig som är föreningsaktiv

Vi arbetar för att utveckla och driva föreningslivet i Sörmland framåt. Därför har vi etablerat fyra stycken facebookgrupper, eller som vi snarare vill kalla det - nätverk för föreningsaktiva. Tanken med gruppen är att både vi, och ni, ska kunna göra allt från att sprida information och dela relevanta utbildningar, till att ställa frågor och hjälpa varandra (stort och smått). Grupperna är privata, vilket innebär att du måste söka medlemsskap för att få gå med. Vi väljer att hålla dem privata för att alla medlemmar ska kunna känna sig trygga med att ställa frågor och sprida information.

RF-SISU Sörmland Norra (Eskilstuna, Strängnäs, Mariefred, Åker Styckebruk)

RF-SISU Sörmland Östra (Södertälje, Nykvarn)

RF-SISU Sörmland Västra (Katrineholm, Flen, Vingåker)

RF-SISU Sörmland Södra (Nyköping, Oxelösund, Gnesta, Trosa)

Instagram

På vår Instagram får du följa våra idrottskonsulenter och övriga medarbetares vardag ute i den sörmländska idrottsrörelsen. Vi rapporterar om föreläsningar, föreningsbesök och en massa annat spännande! Här får du inspiration som du kan ta med dig in i din egen förening. På Instagram heter vi @rfsisu_sormland

Följ oss på Instagram

RF-SISU Sörmlands nyhetsbrev

Vi ger ut ett nyhetsbrev som främst riktar sig till dig som är engagerad i en idrottsförening eller ett SDF i Sörmland. Nyhetsbrevet kommer ut 10 gånger per år. Anmäl dig via denna länk för att ta del av nyhetsbrevet.

Använd gärna #rfsisusormland om du vill dela med dig av något inom idrottsrörelsen.

Sidan publicerades: 7 oktober 2022

Kontakt

Sofia Arman

Kommunikatör, kommunikationssamordnare och presskontakt

010-476 42 19