Välkommen Sara,
vår nya ekonom/administratör!

Sara Thunebro är arbetslagets senaste tillskott på avdelningen Idrottsstöd på MunktellArenan i Eskilstuna. Där kommer hon att arbeta med bland annat ekonomihantering och bokslut, stämma av Projektstöden och administrera Folkbildningsverksamheten.

Sidan uppdaterades: 23 mars 2023

Idrott i sin helhet ligger Sara väldigt varmt om hjärtat. Men framför allt fotboll, då det har varit en stor del av hennes liv. Under flera år spelade hon elitfotboll i Sverige och var även utlandsproffs i Tyskland. Sara hade också förmånen att få representera Sverige i damlandslaget. 

- Jag avslutade min fotbollskarriär 2015 och har sedan dess fått arbeta med uppdrag för Svenska Fotbollsförbundet (SVFF). Där har jag varit fystränare för olika landslag och kombinerat det med jobb som ekonom. Sedan 2019 har jag jobbat heltid hos SVFF som projektledare i ett GPS-projekt med fysansvar för landslagen.

Sara kommer ursprungligen från Strängnäs men är idag Eskilstunabo. Hon är mamma till två barn som hon beskriver som hennes världsstjärnor och bästa lagkamrater.

- På RF-SISU har jag nu fått en möjlighet att fortsätta jobba med idrott i ett bredare perspektiv och också få göra det på hemmaplan. Då får jag även mer tid till mina världsstjärnor där hemma. Jag ser framemot att få vara en del av RF-SISU laget och tillsammans stödja och driva idrotten framåt i Sörmland. Jag är helt övertygad om att idrott bidrar till välmående, livsglädje och trygghet i alla åldrar och att få vara en del av det känns inspirerande.  

Vi hälsar Sara varmt välkommen till vårt gäng!

Sidan publicerades: 23 mars 2023

Jag är helt övertygad om att idrott bidrar till välmående, livsglädje och trygghet...