Tränarforum Sörmland

Sidan uppdaterades: 16 december 2022

Din insats som tränare eller ledare i föreningsidrotten i idrottssörmland är viktig och betyder mycket för idrottsrörelsen. Därför erbjuder vi en möjlighet för dig att få ny inspiration och utveckla dig själv i din roll genom Tränarforum Sörmland. Genom våra tränarforum får du bland annat ta del av ny idrottforskning och lära dig mer om vad som är bäst träning för olika åldrar för en hållbar prestationsutveckling.

Med tränarforum Sörmland vill vi ge dig som deltar möjligheten att stärka och utveckla ditt tränarskap och skapa de bästa förutsättningarna för att du ska bli framgångsrik i din roll som tränare. Under ett antal kvällar 2023 bjuder vi in föreläsare inom aktuella områden kring träning. Du kommer att få inspiration, tips och råd, samt en möjlighet att byta erfarenheter med andra tränare inom idrottsrörelsen. Tränarforum är en kvalitetsstämpel för dig som vill uppdatera dig med det senaste, så att så många som möjligt hänger med så länge som möjligt inom idrotten.

Målgrupp

Ledare och tränare inom idrottsrörelsen som tränar aktiva från tolv år och uppåt.

Tidsåtgång

2,5 timmar.

Kostnad

Under 2023 subventionerar vi Tränarforumets kostnad för alla aktiva föreningsmänniskor inom idrottssörmland och du deltar därmed kostnadsfritt.

Datumsatta utbildningstillfällen 2023

5 oktober i Södertälje

Tid och plats: Cirka 18.00-20.00, vi återkommer om plats.

Sidan publicerades: 1 november 2022

HITTA DIN IDROTTSKONSULENT

Vi har samlat alla kontaktuppgifter till våra idrottskonsulenter för att du lätt ska hitta rätt person i rätt stad i vårt distrikt.