Parasportveckan 2023

Sidan uppdaterades: 12 december 2022

Den 11-17 september arrangeras Parasportveckan 2023. En vecka där vi i samverkan med Parasport och RF-SISU distrikten i Stockholm, Västmanland och Uppland bjuder in till intressanta, digitala föreläsningar och workshops samt erbjuder möjlighet att prova olika parasporter.

Parasportveckan har arrangerats under ett flertal år och består av föreläsningar, workshops och prova på aktivteter. En vecka med 100% parasport helt enkelt. 2023 års vecka kommer att vara fylld med föreläsningar, workshops och paneldebatter, allt med särskild fokus på parasport.

Parasportveckan riktar sig till föräldrar, personer med funktionsnedsättning, ledsagare, personal på skolor, föreningsledare och andra som arbetar eller är relaterade till målgruppen. Men även till dig som tycker att det är spännande med Parasport. Ämnen som kommer att tas upp kommer att ha olika teman och kan vara allt från rörelseförståelse och engagemang till mental träning och trygg idrott.

Planeringen pågår för fullt inför 2023 års parasportvecka

Håll utkik på vår webbplats eller på Parasport Stockholms webbplats för mer information om veckan och de olika föreläsningarna som kommer att erbjudas.

Sidan publicerades: 12 december 2022