Nu finns RF-SISU Småland på plats i Västervik

Under våren har vår idrottskonsulent Oscar Ericsson flyttat in på sitt nya kontor i Västervik. Det betyder att vi nu har kontor och kansli på nio ställen i Småland.

Sidan uppdaterades: 5 september 2023

RF-SISU Småland har minst en idrottskonsulent i varje småländsk kommun. Vi hoppas att utökandet av kanslier och kontor på fler platser i Småland ger bättre förutsättningar och möjligheter för småländska idrottsföreningar att utvecklas. För Oscar Ericsson som är idrottskonsulent i Västerviks kommun innebär ett nytt kontor i Västervik en bättre närvaro hos de lokala föreningarna.

– Att nu vara på plats med ett lokalkontor i Västervik ger nya förutsättningar och möjligheter. Framför allt är det närheten till föreningarnas vardag som medfört större möjligheter till att besöka föreningarna och jag upplever att föreningarna i större utsträckning mer och mer hör av sig om småsaker tack vare tillgängligheten och närheten som nu finns.

Bra samarbete nu ännu bättre

Rickard Strandberg, distrikstidrottschef på RF-SISU Småland, tror att den lokala närvaron kommer vidareutveckla samarbetet både med kommunen och idrottsföreningarna.

– Vi har sedan många år tillbaka ett bra samarbete med Västervik kommun och föreningslivet där. För oss på RF-SISU Småland är det jätteviktigt med den lokala närvaron och därför är det nu extra kul med en fysisk plats i Västervik för att vidareutveckla stödet till föreningar i kommunen.

Sidan publicerades: 5 september 2023

Vi finns runtom i Småland

RF-SISU Småland har huvudkansli i Jönköping och ytterligare två kanslier i Kalmar och Växjö. Kontor finns därutöver på sex platser i Småland: Gislaved, Oskarshamn, Mönsterås, Tranås, Vimmerby och nu även Västervik.

Kontakt

Oscar Ericsson

Idrottskonsulent

036-34 54 32

Ansvarsområde: Idrottsföreningar i Västerviks kommun