Idrottsforum i både Kalmar och Oskarshamn i maj!

Idrottsforum är den goda dialogen om den lokala idrotten. Företrädare för kommunens idrottsföreningar (ledare, aktiva, funktionärer) möter politiker från de partier som är representerade i kommunfullmäktige. I maj arrangeras Idrottsforum i både Oskarshamn (25/5) och Kalmar (31/5). Anmäl dig nu!

Sidan uppdaterades: 24 augusti 2023

RF-SISU arrangerar Idrottsforum i flera kommuner under året. Syftet är att kommunernas idrottsföreningar ska kunna diskutera den lokala idrotten med kommunens ansvariga politiker. Idrottsforum i Växjö samlade hundra deltagare i mars, i maj är det dags för Oskarshamn och Kalmar.

Idrottsforum Oskarshamn 25 maj

För två år sedan genomfördes Idrottsforum Oskarshamn för första gången, då som ett digitalt möte. Den här gången möts vi på riktigt i Forum Oskarshamn torsdagen den 25 maj! Fokusfrågor är…

  • Säker och trygg idrottsverksamhet
  • Behålla och rekrytera nya medlemmar

Mer information och anmälan till Idrottsforum Oskarshamn

Idrottsforum Kalmar 31 maj

För tredje gången arrangeras Idrottsforum Kalmar. Onsdagen den 31 maj möts vi i Guldfågeln Arena. Syftet är att diskutera idrottsfrågor i allmänhet – men denna gång med fokus på:

  • Idrott utanför tätorten
  • Idrottsanläggningar och idrottsmiljöer
  • Behålla och rekrytera medlemmar

Mer information och anmälan till Idrottsforum Kalmar

Den 22 mars genomfördes Idrottsforum i Teleborgshallen i Växjö. Närmare hundra deltagare diskuterade den lokala idrotten, med stort engagemang.

I videon nedan kan ni se glimtar från kvällen med kommentarer från deltagarna.

Sidan publicerades: 21 april 2023

Länk: Idrottsforum Oskarshamn
Länk: Idrottsforum Kalmar