Ny satsning på framtidens idrottsledare i Östergötland!

Till hösten har vi på RF-SISU Östergötland glädjen att erbjuda ett urval av unga ledare inom den östgötska föreningsidrotten en helt ny utbildning. Det handlar om ”Framtidens ledarskap” som arrangeras i samverkan med Folkspel. Nu öppnar vi för chansen att nominera deltagare.

Sidan uppdaterades: 3 juli 2024

I satsningen letar vi efter ungdomar mellan 16 och 22 år som är engagerad i en idrottsförening i Östergötland. Deltagarna kommer under utbildningen att växa som ledare, skapa utveckling i sin egen förening och samtidigt bygga ett starkt bidrag till sitt CV.

”Framtidens ledarskap” är en utbildning som anordnas av RF-SISU Östergötland i samarbete med Folkspel. Utbildningen riktar sig mot unga ledare som har ambitionen att stärka sitt egna ledarskap och samtidigt bidra till ett större inflytande för ungdomar inom idrottsrörelsen.

Genom två digitala och två fysiska träffar kommer deltagarna få mängder av konkreta tips och verktyg för att utveckla sitt ledarskap, få ökad kunskap om idrottens sammanhang och folkbildningens grunder.

Deltagarna kommer även få göra ett uppdrag i sin egen förening under utbildningens gång för att själva utmanas samtidigt som de hjälper sina föreningar att utvecklas.

Utbildningen påbörjas i höst och är pågår under ett halvår.

Blev du sugen på att vara med, eller vill du tips om någon du tycker passar in?
In och tipsa här: Ansökan till Framtidens Ledarskap - Google Formulär

Sidan publicerades: 3 juli 2024

Vill du vara med eller vill du tipsa om någon som vill?