En inspirerande kväll med Östersundsgymnasterna

På Östersunds Arena samlades runt 80 ledare från alla åldrar för en kväll fylld av gemenskap, reflektion och skratt när Östersundsgymnasterna höll sin ledarträff.

Sidan uppdaterades: 14 mars 2024

Måndagen den 26 februari var en minnesvärd kväll för Östersundsgymnasterna när de välkomnade cirka 80 ledare till arenan för en ledarträff. Syftet med kvällen var att genomgå värdegrunden i föreningen och diskutera hur man kan säkerställa att alla medlemmar trivs och mår bra.

En av höjdpunkterna var diskussionen om firandet av föreningens 100-årsjubileum. Frågor som hur man bäst synliggör detta för allmänheten och när man ska genomföra firandet togs upp och diskuterades engagerat.

Idrottskonsulent Carina Modén Aronsson från RF-SISU J-H ledde gruppen genom samarbetsövningar som inte bara bidrog till att stärka sammanhållningen utan också skapade en möjlighet för ledare att lära känna varandra bättre. Övningarna fylldes av skratt och sammanfattade kvällen på ett lysande sätt.

Det var en kväll fylld av inspiration och gemenskap, där Östersundsgymnasterna visade hur viktigt det är att sätta värdegrunden i centrum för att skapa en trivsam och inkluderande miljö för alla medlemmar.

Är din förening i behov av utveckling och stöttning på något sätt? Kontakta oss på RF-SISU Jämtland-Härjedalen för vägledning. Vi finns för dig och din idrottsförening.

Sidan publicerades: 14 mars 2024