Ledar- och lagutveckling för Östersund Basket Ungdom

Idrottskonsulent Anja Korhonen träffade nyligen Max Tandberg Vall, sportchef för Östersund Basket Ungdom, för att dela idéer och planer för att lyfta ledar- och lagutvecklingen i föreningen.

Sidan uppdaterades: 12 mars 2024

Under mötet diskuterades vikten av kontinuerlig ledarutveckling för att säkerställa en hållbar och progressiv miljö för ungdomarna i föreningen. Anja och Max brainstormade strategier för att stödja ledarna i deras roll och samtidigt utveckla ungdomslagen på bästa möjliga sätt.

Max, som jonglerar flera roller inom föreningen, inklusive sportchef, huvudansvarig och huvudtränare för NIU Basket samt assistenttränare i SBL Dam, är väl medveten om utmaningarna och möjligheterna inom idrotten. Hans ambitiösa syn på utveckling och engagemang för att se ungdomarna växa både som individer och som idrottare är tydligt inspirerande.

En av de konkreta planerna som diskuterades under mötet är en uppstartsträff till hösten. Denna träff kommer att samla alla ledare inom föreningen för att tillsammans arbeta med föreningsutveckling. RF-SISU J-H kommer att vara närvarande för att erbjuda stöd, vägledning och resurser för att stärka ledarrollen och därigenom stötta lagutvecklingen.

Är din förening i behov av ledarskapsutveckling och lagutveckling? Tveka inte att höra av dig till oss för mer information och stöttning. Du hittar din idrottskonsulent HÄR.

Sidan publicerades: 12 mars 2024