Inspirerande samverkansmöte med Revsunds GF

En mötesnystart präglad av spännande samtal och energi ägde rum i mitten av oktober när idrottskonsulent Dan Jönsson från RF-SISU Jämtland-Härjedalen besökte Revsunds Gymnastikförening, för att prata nuläge och samverkan.

Sidan uppdaterades: 7 november 2023

Med doften av hembakat i luften samlades styrelsemedlemmar från Revsunds Gymnastikförening tillsammans med idrottskonsulent Dan Jönsson, hemma hos föreningens ordförande Therese Nygren i Sörviken. En kväll som fokuserade på givande samtal och framtidsplanering.

Mötet hölls före föreningens ordinarie styrelsemöte med syfte att ge en möjlighet att diskutera och utforska framtida samverkansmöjligheter samt hur föreningen på bästa sätt kan ta del av de resurser och verktyg som RF-SISU erbjuder för att stödja föreningens utveckling. Några ur styrelsen hade varit med på ett möte med SISU tidigare, men då det var ganska många år sedan såg man detta som en chans till en nystartsträff.

Styrelsen fick under inledningen av kvällen ta del av en övergripande presentation av RF-SISU Jämtland-Härjedalen som organisation. De fick en inblick i vilka vi är och vad vi kan göra för idrottsföreningar i vårt län. Dan gick sedan djupare in på de olika metoder och verktyg vi kan bistå föreningar med.

Kvällen bjöd på många bra diskussioner där diskussionerna även berörde möjligheten till folkbildande insatser och hur dessa skulle kunna skräddarsys för att passa Revsunds Gymnastikförening specifikt.

Under den avslutande delen av mötet riktades fokuset mot föreningens nulägesstatus. Den glädjande nyheten som delades var det stora antalet barn som aktivt deltar i föreningens barngymnastik just nu.

  • Revsunds Gymnastikförening berättade att de har ett väldigt stort antal barn med på deras barngymnastik. 50 barn är aktiva just nu, vilket är superroligt att höra, säger Dan efter den lyckade samverkanskvällen.

Föreningsbesöket var en möjlighet för RF-SISU J-H att få berätta mer om vilka vi är och vad vi kan göra för idrottsföreningar men också en möjlighet att få visa på vilket sett vi kan erbjuda stöd och verktyg till Revsunds Gymnastikförening för att stärka och utveckla just deras verksamhet. Det var samtidigt en chans att lyssna in föreningens behov och önskemål för framtiden.

Kontakta någon av våra idrottskonsulenter för att ta reda på hur vi kan ge verktyg och stöd till just er förening.

Sidan publicerades: 7 november 2023