IFK Östersund P16: En kväll fylld av gemenskap och idrottsanda hos RF-SISU J-H

Ledare och aktiva från IFK Östersund P16 samlades nyligen i RF-SISU J-H:s lokaler på Köpmangatan, för en givande uppföljningsstund fylld av samtal om laganda och framtidsförväntningar.

Sidan uppdaterades: 7 november 2023

Det var en kväll i förra veckan som IFK Östersunds P16 – lag besökte RF-SISU Jämtland-Härjedalen för en givande kväll i idrottens tecken. Samtalen under kvällen var inriktade på laganda, förväntningar inför kommande säsong samt individens ansvar för sin egen idrottsliga utveckling. Diskussionerna handlade specifikt om att ta mer ansvar för sin egen träningsnärvaro och vikten av att ta hand om sig själv genom att skapa en bra balans mellan kost, vila och träning.

För att du som idrottare ska få en så hållbar idrottskarriär som möjligt behöver du sträva efter balans mellan alla delar som krävs för att utvecklas som idrottare. I arbetet med att hitta denna balans kan arbetshäftet Den hållbara idrottaren vara till stor hjälp. Den hållbara idrottaren är något som killarna i IFK Ösd P16 kommer att ta avstamp i och arbeta med under kommande säsong.

  • Det var en trevlig och givande kväll som gav både grabbarna från IFK Östersund P16 och oss på RF-SISU J-H en möjlighet att fortsätta stärka banden och främja en sund idrottskultur. Det här var vår andra träff tillsammans och det var väldigt roligt att träffa grabbarna igen och höra hur utvecklingen gått sedan vi sågs sist, säger idrottskonsulent Anja Korhonen efter kvällen.

Kvällen inleddes med en rätt humoristisk tvist då hela laget stod samlade utanför RF-SISU J-H:s tidigare lokaler uppe på Solliden, vid det gamla ”Idrottens hus” där laget samlades i februari då Anja träffade gänget sist. Efter en omstyrning av skjutsar och pizzaleverens till de nya lokalerna på Köpmangatan 22, kom kvällen till slut igång på bästa möjliga vis.

Något som kan vara en utmaning för många föreningar som vill träffas tillsammans med hela laget, är begränsningen av lokaler. Lokalbrist under kvällstid samt att lokaler hos föreningar ofta inte är tillräckligt stora kan sätta käppar i hjulet för hela lag att ses på det här sättet. Detta är något som RF-SISU Jämtland-Härjedalen kan hjälpa er i föreningarna med, vilket kan vara till stor nytta för lag som behöver mer utrymme för sina sammankomster. I våra lokaler på Köpmangatan 22 finns rum att boka där ni kan samlas. Kontakta er idrottskonsulent för mer information för hur ni kan gå till väga för att boka ett rum i våra lokaler.

Sidan publicerades: 7 november 2023