Engagemang på träff med Östersunds Curlingklubb

I Östersunds curlingklubb är verksamheten i full gång. Efter en utvecklingskväll där nästan en tredjedel av föreningens medlemmar närvarade, har styrelsen nu det viktiga arbetet att förvalta medlemmarnas önskemål och idéer.

Sidan uppdaterades: 7 september 2023

Man passade också på från föreningens sida att undersöka vilka uppgifter och idéella insatser som respektive medlem skulle tycka vara roligt att bidra med. Ett bra sätt för att kunna väcka enskilda medlemmars engagemang i föreningsverksamheten.

Föreningen som förra året arrangerade curling-EM kommer i år stå värd för Senior-SM 10–14/1 -24 vars planering är i full gång. Curlingklubben vill växa och bli bättre på allt ifrån att rekrytera flera unga spelare till att göra verksamheten för föreningens äldre spelare så attraktiv och givande som möjligt. I detta arbete kan RF-SISU Jämtland-Härjedalen bistå med både ekonomiska resurser och bildningsinsatser. Detta sker genom idrottsmedel och folkbildningsresurser då föreningen är konsekventa i att rapportera sina lärande träffar.

https://www.ostersundscurling.se/

https://www.facebook.com/ostersundscurlingklubb

 

Är det någonting som ni vill göra i din förening eller i ditt lag? Kontakta någon av konsulenterna hos RF-SISU Jämtland-Härjedalen och boka en träff eller ta ett första snack och få information, vilka möjligheter som finns för stöd och utbildning.

Sidan publicerades: 7 september 2023