Ledarträff med Jemtland Innebandy

RF-SISU Jämtland-Härjedalen:s idrottskonsulenter Anja Korhonen och Dan Jönsson, träffade nyligen ledare och styrelsemedlemmar från Jemtland Innbandy för en uppföljning och en uppdatering inför vårsäsongen.

Sidan uppdaterades: 2 maj 2023

Anja och Dan träffade för några veckor sedan, ledare och medlemmar ur styrelsen från Jemtland Innebandy, för att tillsammans bland annat titta närmare på IdrottOnline. De gick igenom hur varje ledare kan sköta rapporteringen av utbildningstimmar för säsongen på ett enkelt och smidigt sätt, genom att använda sig av appen IdrottOnline.

RF-SISU Jämtland-Härjedalen kommer senare under vårsäsongen att arbeta med föreningens lag Flickor U 1. Ett samarbete som vi på RF-SISU J-H med spänning ser fram emot.

  • Att få sätt i gång med detta samarbete är något som vi ser fram emot väldigt mycket och vi har många bra tankar kring hur laget kan utvecklas tillsammans, säger Anja Korhonen.

Då idrottskonsulent Anja Korhonen snart går på mammaledighet, kommer Dan Jönsson att vara innebandyns kontaktperson den kommande tiden.

  • Som Anja säger så ser vi fram emot att få träffa laget och jobba fram spelregler tillsammans med alla spelare och ledare. Upplägget kommer vara två träffar nu innan sommaren med en uppföljning i höst. Allt detta för att skapa en bra lagkänsla och få alla att känna sig delaktig i laget samt att jobba långsiktigt vilket är otroligt viktigt, säger Dan Jönsson.

Appen IdrottOnline ger idrottsföreningen möjlighet att registrera närvaro på aktiviteter, administrera grupper och medlemmar på plats, där verksamheten bedrivs. Appen ger även lärgruppsledare/kursledare möjlighet att hantera och närvaroregistrera föreningens eller förbundens utbildningar. Om appen

IdrottOnline är svensk idrotts gemensamma verksamhetsstöd och är gratis för all RF-anslutna föreningar. Det är viktigt att vi alla håller registret uppdaterat. På så sätt kan RF effektivt företräda idrottsrörelsen och driva påverkansarbete, samt fördela och följa upp statens ekonomiska stöd till idrottsrörelsen på korrekta grunder.

Vill du veta mer om IdrottOnline? Ta kontakt med någon av våra idrottskonsulenter så kan vi berätta mer om systemet och hur det fungerar.

Alla manualer för IdrottOnline hittar du på vår supportsida Länk till extern webbplats.

Sidan publicerades: 9 mars 2023