Hej på er!

Lindha Olofsson heter jag som är ny Kommunikatör på RF-SISU Jämtland-Härjedalen. Jag tackar för förtroendet och ser med spänning fram emot att få möjligheten att arbeta med något jag brinner för.

Sidan uppdaterades: 25 januari 2023

Idrott har alltid varit en stor del av mitt liv. Under min uppväxt i Östersund fick jag möjligheten att prova på en hel del olika sporter. Allt från friidrott till längdskidor och bollsporter som fotboll, basket, och handboll. På så sätt kom jag i kontakt med olika föreningar och har fått känna på den härliga gemenskapen som föreningslivet bland annat erbjuder. Den sport jag fastande för och som följt mig hela livet är alpin skidåkning. Som barn och ungdom tränade och tävlade jag för Östersund- Frösö Slalomklubb och idag spenderar jag gärna mina lediga dagar på fjället där jag trivs som allra bäst. Under några veckor varje vinter jobbar jag även som skidlärare på Vemdalsskalet där jag får möjligheten att utveckla åkare och dela med mig av min skidglädje.

Jag är högskoleutbildad i Media- och kommunikation och har under många år jobbat på Sveriges radio, P4 Jämtland, som sportreporter, producent och programledare. I kombination med detta har jag sedan drygt 7 år tillbaka även jobbat som fritidspedagog på Ås skola, vilket jag kommer fortsätta att göra jämsides min tjänst på RF-SISU J/H.

Nu ser jag med spänning fram emot att få komma ut och träffa er i föreningarna.

Vi ses!

Mvh, Lindha Olofsson (RF-SISU Jämtland-Härjedalen)

Sidan publicerades: 18 januari 2023