RF-SISU Jämtland-Härjedalen & Parasport Jämtland-Härjedalen i samverkan

Under det senaste halvåret har våra två organisationer påbörjat ett fördjupat samarbete, vilket vi ser är viktigt, inte minst för framtiden när via ska jobba tillsammans.

Sidan uppdaterades: 17 januari 2023

Vi jobbar just nu tillsammans med intern utbildning & en kommande öppen föreläsning i februari kring NPF-diagnoser, något vi vet är efterfrågat av många. Dessförinnan bjuder vi gemensamt in till en spännande sprint i Para Nordic Skiing Championship på Östersund Skidstadion 24/1. VM i Para Längdskidor | Parasport Sverige

Vi kommer under året samverka kring utbildning & utveckling på flera sätt, känns roligt, utvecklande & viktigt för såväl våra anställda som alla ideella. Genom fördjupat samarbete ser vi att vi kan utveckla stödet och nyttan för föreningarna och därmed skapa än större möjlighet för fler med funktionsvariatoner att ta del av olika idrottsaktiviteter.

Är det någonting som ni vill göra i din förening eller i ditt lag? Kontakta någon av konsulenterna hos RF-SISU Jämtland-Härjedalen och boka en träff eller ta ett första snack och få information, vilka möjligheter som finns för stöd och utbildning.

Sidan publicerades: 16 januari 2023