Få ny kunskap och inspiration på träningsläger för styrelsen

Är du en av de eldsjälar som sitter i styrelsen för någon av Hallands idrottsföreningar? Då har du och dina styrelsekollegor en fantastisk möjlighet att utveckla ert ledarskap och er förening tillsammans med andra förtroendevalda. Under våren anordnar vi på RF-SISU Halland återigen det populära träningslägret för styrelsen!

Sidan uppdaterades: 29 februari 2024

Vårens träningsläger hålls på Varbergs Stadshotell mellan den 12-13 april. På träningslägret får ni lära er mer om hur ni kan leda en attraktiv idrottsverksamhet som bidrar till idrottsrörelsens gemensamma vision - Strategi 2025. Kursen utgår från materialet “Föreningsledning” och “Grundutbildning för föreningsledare” som ger er kunskap och inspiration för ert fortsatta styrelsearbete.

Men det är inte bara teori som står på schemat. Ni får också möjlighet att utbyta erfarenheter och tips med andra föreningsledare som står inför liknande utmaningar. Kanske hittar ni nya samarbetspartners bland de andra deltagande föreningarna, eller så får ni idéer till nya aktiviteter och projekt att genomföra i föreningen.

Träningslägret är öppet för alla styrelsemedlemmar och valberedningar från föreningar inom alla idrotter i Halland. I kurs ingår mat och boende på Varbergs Stadshotell. Hela kursavgifter går att söka tillbaks med projektstöd från RF-SISU Halland - kontakta föreningens idrottskonsulent om ni behöver hjälp!

Vi ser gärna att ni är minst fyra personer från samma styrelse, men ju fler desto bättre. Målet är att stärka laget. Vi vågar garantera att det blir både lärorikt och roligt!

Vänta inte för länge med din anmälan, det är först till kvarn som gäller!

Sidan publicerades: 28 februari 2024

Läs mer om tidigare träningsläger

Förra våren träffades sex föreningar på Varbergs Stadshotell för att vässa sitt styrelsearbete tillsammans med förtroendevalda från andra idrottsföreningar och distriktsförbund i Halland.
Läs mer om deras upplevelser här

DUS styrelse under träningsläger för styrelsen 2023