RF-SISU Halland förstärker teamet med en verksamhetsledare för föreningsutveckling och folkbildning

Peter Landström välkomnas till teamet! En ledare som tror på folkbildningens styrka och mötet mellan människor. Han har upplevt engagemang och vet att det är engagerade ledare i föreningarna som gör skillnad!

Sidan uppdaterades: 9 januari 2023

Peters uppdrag är att tillsammans med idrottskonsulenterna utveckla och vässa folkbildningsarbetet så att RF-SISU Halland kan vara det bästa stödet för de halländska idrottsföreningarna.

Peter kommer i sin roll som verksamhetsledare vara ett bollplank till teamets idrottskonsulenter och ledning. Med uppdrag att tillsammans med medarbetarna driva verksamhetsutveckling, prova nya idéer och bolla lösningar kring hur vi gemensamt kan utveckla organisationen och vara det optimala stödet för idrottsrörelsen i Halland.

Lång erfarenhet inom idrottsrörelsen

Peter började i Ope IF (Östersund) som ung ledare efter avslutad spelarkarriär i föreningen. Därefter arbetade han som föreningskonsulent och kanslichef i Ope IF under fem år.

I Stockholm fortsatte det först på SISU Idrottsutbildarna och därefter Svenska Fotbollförbundet där han har arbetat i 18 år, företrädelsevis med föreningsutveckling. De sista åren var han gruppchef på Utvecklingsavdelningen som ansvarade för föreningsutvecklingsfrågor och barn och ungdomsfotbollen. Peter har stor erfarenhet av att samverkan med RF/SISU och RF-SISU distrikten. 

Teamet på RF-SISU Halland ser fram emot att utveckla och utvecklas tillsammans med Peter.

Varmt välkommen Peter!

// genom Sandra Hidgård, Distriktsidrottschef och Daniel Ljungberg, Verksamhetschef

Sidan publicerades: 9 januari 2023