Outdoorveckan

Sidan uppdaterades: 9 april 2024

27/4-5/5 firar vi våren med utomhusaktiviteter runt om på Gotland. Aktiviteterna arrangeras av Gotlands föreningsliv och det kommer att finnas någonting för alla.

Under Outdoorveckan skapas möjligheter till rörelse, äventyr och att upptäcka vår vackra ö genom både klassiska utomhusaktiviteter som klättring och vandring men även utomhusmatlagning och utomhuskonst. Föreningar och organisationer står för aktiviteterna och samordning och gemensam marknadsföring sköter RF-SISU Gotland.

Vill ni erbjuda en aktivitet under Outdoorveckan? Det finns fortfarande möjlighet att vara med och att söka finansiering för deltagande för både företag och föreningar.
Föreningar och företag kan söka Leader Gute miniprojekt https://leadergute.se/fyra-nya-stod-till-miniprojekt/ (stärk besöksnäringen i din landsbygd) ansökan senast 18 mars.
Föreningar kan söka via Regionmiljonen https://www.rfsisu.se/distrikt/gotland/bidrag-och-stod/ekonomiskt-stod/regionmiljonen ansökan senast 31 mars

Knappa in ditt evenemang på www.gotland.com, detta för att göra evenemangen lätta att hitta för deltagarna och få så många besökare som möjligt. Tagga med Outdoor-veckan! Är det krångligt att förstå hur ni ska knappa in ert evenemang? Kontakta Anita Ganå anita.ganda@rfsisu.se så hjälper vi er.

Vill ni ha en plats för ert evenemang? Kontakta Solhem hotell i Visby som är samarbetspartner för Outdoorveckan https://solhemhotel.se/

Kontakta RF-SISU Gotland, anita.ganda@rfsisu.se, 20 70 50 för mer information.

Sidan publicerades: 6 mars 2024

Kontakt

Anita Gandå

Idrottskonsulent

0498207053

Idrottsansvar: skridsko, curling, Idrottens Ö, frisbee, Idrottsgalan, Sätt Gotland i rörelse m.m