Olympiadagar i Hemse

Vill ni vara med på minnesvärda Olympiadagar i Hemse? Olympiadagar är två prova på-dagar och en möjlighet för alla gotländska föreningar att visa sin idrott, oavsett om er idrott är olympisk eller inte. Vi hoppas såklart att just din förening vill vara med!

Sidan uppdaterades: 8 mars 2023

Den 5 maj har vi öppet för skolklasser (F-6) från Högby, Stånga, Garda, Havdhem och Öja kl. 08.30-14.30. Klasserna får ett schema över vilka idrotter de ska prova på under dagen. Lärarna finns med under hela dagen och det är de som är ansvariga för klassen. Känner ni som föreningsledare att ni behöver support av lärarna kan ni be om hjälp men det är dock ni som föreningsledare som planerar och håller i aktiviteten. Den 6 maj har vi öppet för allmänheten kl. 10.00-16.00.

Att vara med på Olympiadagen är en mycket bra möjlighet för er som förening att visa upp er idrott på bästa sätt och på så vis ha möjlighet att rekrytera medlemmar. Det är många barn som har hittat en ny idrott genom att vara med på en Olympiadag.

De föreningar som är med på Olympiadagen åtar sig att:
- Ansvarar för att deras aktivitet riggas i god tid.
- Se till att ledare och utrustning finns på plats under eventet.
- Hjälpa till att riva området direkt efter eventet.
Ledararvode utbetalas till deltagande föreningar.

Planeringsmöte 3 april kl. 18.30-19.15 i Hemse. Mer info kommer.

Anmälan:
Är din förening intresserad av att vara med på Olympiadagen anmäler ni er snarast till:
Anita Gandå Idrottskonsulent
RF-SISU Gotland
Tel: 0498-20 70 53, 070-714 78 16
E-post: anita.ganda@rfsisu.se

Arrangör:
Olympiadagarna arrgangeras tillsammans med oss från SOK, RF SISU samt Högby, Stånga, Garda, Havdhem och Öjas skolorSidan publicerades: 16 februari 2023