Startskottet för Sätt Gotland i rörelse

Nu är Sätt Gotland i rörelse i full gång och den 1 februari öppnar anmälan till de första utbildningarna.

Sidan uppdaterades: 1 februari 2023

Projektet Sätt Gotland i rörelse grundas i en övertygelse om att en vi-känsla i det lokala närområdet är nyckeln till att få igång meningsfulla aktiviteter på landsbygden. Under 2023 kommer RF-SISU Gotland att satsa på aktiviteter och utbildningar i Fårösund, Slite, Östergarn, Roma, Klintehamn och Hemse med omnejd tillsammans med de lokala föreningarna och organisationerna. Förhoppningen är att bidra till en positiv folkhälsa genom rörelse, glädje och social gemenskap. Det är en massa spännande saker på gång och den 1 februari öppnar anmälningarna till vintern och vårens första utbildningar.

- Tack vare engagemanget på landsbygden kan vi erbjuda alla dessa utbildningar och aktiviteter. Jag ser fram emot många värdefulla sammanhang under årets gång. Häng med! säger Rina Muttoni som tillsammans med Anita Gandå är projektledare för Sätt Gotland i rörelse.

Den 1 februari öppnas anmälan till projektets första utbildningar och först ut är Grundutbildning för föreningsledare i Hemse och Första hjälpen psykisk ohälsa i Roma. Båda äger rum den 11 februari.

Anmälan Grundutbildning för föreningsledare:https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1672421

Anmälan Första hjälpen psykisk ohälsa: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/?id=1728423

Sidan publicerades: 1 februari 2023