Inspirationsdagen – ny mötesplats för idrottens alla ledare i Gävleborg!

Nu bjuder vi in alla typer av ledare från idrottsrörelsen i Gävleborg – unga ledare, rutinerade ledare, nya ledare, aktivitetsledare, organisationsledare, tränare, styrelser – till Inspirationsdagen. En ny mötesplats där du kan fylla på med värdefull kunskap, mingla och dela erfarenheter. Vi har 80 platser att fördela till kraftigt subventionerat pris, så anmäl dig redan i dag!

Sidan uppdaterades: 26 juni 2024

ÄNTLIGEN! Nu erbjuder vi en mötesplats för alla er passionerade idrottsledare i Gävleborg. Ta med föreningskollegorna och fyll på med ny kunskap, mingla & dela erfarenheter!

När? Lördagen den 19 oktober
Var? Högbo Bruk
Konferensen pågår 09.00–17.30 och vi toppar med en middag på kvällen.

MÅLGRUPP: Alla typer av ledare inom idrottsrörelsen i Gävleborg – unga ledare, rutinerade ledare, nya ledare, aktivitetsledare, organisationsledare, tränare, styrelser!

Anmäl dig idag! 80 platser finns!

KOSTNAD: För endast 500 kr/person ingår föreläsningar, workshops, lunch/fika och Högbo Bruks härliga middag.
"EARLY BIRD"-rabatt: 300 kr/per person vid anmälan senast 23 augusti.

Specialpris för unga ledare (16–25 år): 250 kr/person.
"EARLY BIRD"-rabatt för unga ledare: 150 kr/person vid anmälan senast 23 augusti.

Vi förbehåller oss rätten att sprida platserna så att fler föreningar ska ha möjlighet att delta.

PROGRAM

(med reservation för justeringar)

Johan Röjler

Nils van der Pohls succétränare om "Ledarstrategi för omöjliga utmaningar!"

Ett hjärtfel bidrog till att Johan Röjler tvingades avsluta sin egen elitsatsning inom skridsko tidigare än planerat, och med stor kunskap och erfarenheter från sin egen elitkarriär valde han att satsa på en tränarkarriär. Efter OS i Pyeongchang 2018, där Nils van der Poel slutade på 14:e plats på 5 000 meter, tog Johan Röjler över som tränare. Som tränare för träningsfenomenet Nils van der Poel har Johan Röjler tagit en strategisk roll och bidragit med kunskap och strategier för att skridskostjärnan ska få ut så mycket som möjligt av sin höga träningsvolym. Under deras sista år tillsammans revolutionerade de träningen inom skridskovärlden.

Michail Tonkonogi

En av landets främsta experter om "Åldersanpassad träning för hållbart idrottande"

Fysisk träning för barn och ungdomar är ett kunskapsområde där myter och ingrodda begrepp har fått regera under lång tid. Idag är området väl utforskat och vi vet mer om hur fysisk träning för barn och ungdomar ska bedrivas för att skapa de bästa förutsättningarna för deras fysiska, psykiska, sociala och idrottsliga utveckling. Michail Tonkonogi är professor i medicinsk vetenskap med inriktning på idrottsfysiologi och en av landets främsta experter på och forskare inom fysisk träning och hälsa. Han är rådgivare åt flera idrottsförbund och elitidrottare. Michail har bland annat varit ansvarig för styrketräning vid Norges Olympiska Kommitté.

Folksam

Här skaffar du koll på idrottens försäkringar – Folksam reder ut och ger råd!

Robert Rentsch från Folksam informerar om bland annat Riksidrottsförbundets föreningsförsäkring. Du får svar på frågor som: Är vår förening/vårt förbund rätt försäkrad? Vad ingår i RF:s föreningsförsäkring BAS som alla ideella föreningar anslutna till RF omfattas av? Vad är skillnaden jämfört med RF:s Föreningsförsäkring Mellan eller Stor?

Fem valbara kunskapspass

RF-SISU Gävleborgs egna experter ger tips & verktyg som utvecklar din förening,
(Du kan välja ett av dessa pass på förmiddagen och ett pass på eftermiddagen.)

  • Övningsdesign & träningsmetodik som aktiverar fler.
  • Parasport i din förening – verktyg för att komma igång.
  • Trygg idrott – en förutsättning för framgång.
  • Forskning: Vad gör idrott roligt enligt barn och unga?
  • Engagera Generation Z – föreningar berättar hur de har lyckats locka och behålla unga ledare.

Sidan publicerades: 17 juni 2024