Inkluderande ledarskap med NPF-anpassning (Hudiksvall)

Upplever du det som svårt att bemöta olikheter i en grupp? Vill du få kunskap och inspiration i hur du bemöter barn och ungdomar med osynliga funktionsnedsättningar? Vill du utveckla ledarskapet i din förening och bli bättre på att bemöta alla barn, oavsett funktionsförmåga, för att skapa en ännu tryggare och mer inkluderande verksamhet?

Sidan uppdaterades: 18 mars 2024

Med föreläsningen "Inkluderande ledarskap med NPF-anpassning" bjuder Måns Lööf på avgörande tips och råd för dig som möter barn och unga vid fritidsaktiviteter. Metoderna han tagit fram bottnar i hans gedigna kunskap om barn med NPF-diagnoser, men passar alla.

Måns är en erfaren folkbildare när det gäller bemötande och metoder som skapar förutsättningar för barn och unga att trivas och känna sig trygga inom idrotten och har samverkat med RF-SISU Gävleborg under många år för att bidra till ett stärkt ledarskap för barn och unga.

Följ upp föreläsningen med oss som processledare

Denna föreläsning är Steg 1 för er i Hudiksvall/Ljusdal/Nordanstig-området som vill NPF-anpassa er förening genom en metod som RF-SISU Gävleborg och Måns Lööf utvecklat tillsammans. Skulle ni som förening vilja fortsätta jobba vidare i ämnet så finns möjligheten att som nästa steg få hjälp av en processledare från RF-SISU som guidar föreningen i arbetet mot att NPF-anpassa verksamheten.

För er som enbart vill gå på föreläsningen utan vidarearbete så är ni så klart varmt välkomna!

Plats:

Kulturhuset, Hudiksvall

Datum:

onsdag 24 april 2024

Starttid:

Kl. 18.00

Sluttid:

Kl. 20.00

Anmälan:

Senast onsdag 17 april 2024

Sidan publicerades: 18 mars 2024

Kontakt

Marion Muyingo

Idrottskonsulent/projektledare

073-221 82 08

Utgår från lokalkontor: Hudiksvall