Möt Petra Sörling - Karlskrona 25 april

Petra Sörling är en av Sveriges mäktigaste idrottsledare. Var med och hör när Petra delar med sig av sitt ledarskap, engagemang och sin resa i en mansdominerad värld. Välkomna till Dockside i Karlskrona torsdagen den 25 april.

Sidan uppdaterades: 18 mars 2024

Tid och plats

Torsdag 25 april, kl 18.30-20.00
Dockside (Rosthuset), Karlskrona

Om Petra Sörling

Petra Sörling har som ledamot och sedermera ordförande för Svenska Bordtennisförbundet varit med och lett svensk bordtennis till en position som en av de största och mest framgångsrika nationerna inom bordtennisvärlden. I november 2021 valdes hon till den första kvinnliga presidenten någonsin i det internationella bordtennisförbundet, ITTF. Sett till anslutna medlemsförbund är ITTF störst i världen med sina 227 medlemmar.

Petra Sörling är dessutom ledamot i Internationella Olympiska Kommittén (IOK), och Svenska Olympiska Kommittén (SOK) samt hedersordförande i Svenska Bordtennisförbundet. Civilt är Petra Sörling också VD för ett fastighetsbolag i Malmö, just nu tjänstledig.

Om föreläsningen

Petra Sörling kommer att prata om ledarskap och hur hennes engagemang och erfarenheter inom idrotten lett henne dit hon är idag. Från första kontakten med bordtennis, hennes resa inom sporten samt hennes olika roller genom alla år från spelare till hennes nuvarande roll som ITTF President. Hon kommer att dela med sig av utmaningar, de fina stunderna, hindren som hon har hanterat genom sin karriär men också målen och drömmarna hon vill uppnå för idrottens bästa.

Anmälan

senast 18 april via www.rfsisu.se/blekinge
Obs, 90 platser, kan bli fullbokat innan ovan datum.

Kostnad

200 kr/deltagare inklusive kvällsfika (baguette). Hela deltagaravgiften subventioneras för dig som tillhör idrottsförening i Blekinge. För information kontakta föreningens idrottskonsulent på RF-SISU Blekinge.

Kontakt

Lina Hörnbäck, RF-SISU Blekinge
Telefon: 0729-921874
E-post: lina.hornback@rfsisu.se

 

Sidan publicerades: 18 mars 2024

Kontakt

Lina Hörnbäck

Idrottskonsulent

0729-921874

Sakkunnig barn- och ungdomsidrott
Samordnare Rörelsesatsning i skolan Blekinge

Möt Petra Sörling

Inbjudan "Möt Petra Sörling"