Vilken bild av Blekinge vill du ska synas?

Utvecklingsprojektet "Live in Blekinge" söker bilder till en bildbank som olika aktörer ska kunna ta del av. Har er förening fotobilder att bidra med?

Sidan uppdaterades: 23 februari 2024

"I maj 2023 startades utvecklingsprojektet ”Live in Blekinge” som är en kraftfull regional satsning för att fler ska välja att leva, arbeta och utvecklas i Blekinge. I projektet ska vi bland annat ta fram ett gemensamt och hållbart platsvarumärke som ska hjälpa kommuner, företag, akademi och föreningar etc att stärka sina varumärkes- och marknadsföringsarbeten att nå nya medarbetare, invånare, medlemmar, studenter, besök och etableringar. En annan vinning är att det ger oss en gemensam position och ett regionalt erbjudande så att vi kan ta plats i större sammanhang utanför våra gränser.

Vi förbereder nu för en lansering av en samlingssida för inspiration och material den 21 maj. Tanken är att ni alla ska kunna ta del av en verktygslåda med bilder, filmer och texter som kan användas i era egna arbeten. Därför efterlyser vi nu bilder som vi kan bygga en bildbank av. Bilder som andas liv och människor, god livsmiljö, ögonblick och detaljer, kultur, närhet, kreativitet, samverkan, hållbarhet, innovation, passion och framåtanda.

Här har du möjlighet att påverka! Vilken del av Blekinge vill du ska synas i detta platsvarumärke? Har du några fotobilder att bidra med? Kanske har ni anlitat en fotograf som tagit fina bilder. Den behöver vara högupplöst – men ibland funkar ju även en bra mobilbild. Den måste kunna användas fritt, och såklart måste eventuella personer på bilden godkänna att bilden används."

Kontaktperson:

Anna Eriksson, Visit Blekinge
anna.eriksson@visitblekinge.se

Sidan publicerades: 15 februari 2024