Coachning i hållbara idrottsevent 2023 och AW för arrangörer 1 juni

Evenemang kan inspirera, förena, utmana och visa vägen mot en bättre
framtid. Under 2023 kommer därför LiveGreen att coacha några evenemangs-
arrangörer inom kultur och idrott i Blekinge. Torsdagen den 1 juni bjuder vi dessutom in till en gemensam AW för arrangörer!

Sidan uppdaterades: 26 maj 2023

Genom ett samarbete med LiveGreen och deras Masterclass har vi under 2023 några spännande möjligheter för arrangörer i Blekinge.

Coachning i hållbara event 2023

Kultur och idrott har alltid spelat en stor roll för folkrörelser, hopp och förändring. Pandemin var svår, men flera parallella kriser består; krig, energi, sociala klyftor och klimatförändringar. Om vi ska lyckas ställa om samhället behöver vi många som kan bemästra hållbarhet.

Evenemang kan inspirera, förena, utmana och visa vägen mot en bättre framtid. Under 2023 kommer därför LiveGreen att coacha några evenemangsarrangörer inom kultur och idrott i Blekinge. Du kan få hjälp med en särskild satsning eller att skapa en plan för:

  • Klimatomställning och miljöanpassning
  • Jämlikhet, inkludering, trygghet och tillgänglighet
  • Scope X: kommunikation och påverkan (på publik, partners och politik)
  • Hållbar innovation

Coachningen är kostnadsfri för er som blir uttagna.

Intresseanmälan och kontakt

LiveGreen Masterclass

Alla som är aktiva inom idrottsrörelsen i Blekinge har också möjlighet att gå LiveGreens Masterclass i hållbara festivaler och evenemang. Du läser den helt i egen takt, individuellt eller tillsammans med arrangörer i din förening, online.

Läs mer och registrera dig här

AW för arrangörer inom kultur och idrott 1 juni

Torsdagen den 1 juni bjuder LiveGreen tillsammans med Musik i Blekinge och RF-SISU Blekinge in till en AW för arrangörer inom kultur och idrott i Blekinge. En möjlighet till inspiration, gemenskap och nya kontakter!

Varmt välkomna till en trevlig kväll på Lokstallarna i Karlshamn.
Anmälan sker här

Sidan publicerades: 3 maj 2023